http://static.flickr.com/13/89703803_55547c3f50_m.jpgAkihabara
Originally uploaded by jparise.

Aamulla paa painoi liikaa ja totesin, etta menen Kiotossa katsomaaan kalamarkkinoita. Tanaan ei vaan jaksa kukonlaulun aikaan lahtea viela ylos, kun ajatus olisi illalla menna ihmettelemaan paikallista yoeloa.

Lahdimme Aksselin ja dogon kanssa Uenon tiedemuseoon eli paikalliseen Heurekaan. Nayttelyt olivat kiinnostavia ja jopa melko hyvin englanniksi ohjeistettuja, mutta nalka alkoi vaivata. Elaintarha jai valiin ja vaihdoimme Uenossa junaradan itapuolelle halpojen ravintoloiden toivossa.

Vihdoinkin Tokiota, jota ei ole suunniteltu turisteille! Kujilta loytyi ruoan lisaksi vaarinkirjoitetuilla teksteilla paitoja, sisutustavaroita, seksikauppoja, kerailyleluja... Ostimme tuliaisia ja hypistelimme tavaroita. Loysin tannoin Tennispalatsin manganayttelyssa suurena patsaana esilla olleista Kikista ja Kaikaista miniatyyriversiopatsaan, mutta se oli sitten "not for sale". Piru.

Vaihdoimme Uenon Akihabaraan ja kolusimme pitkin tietokonekauppoja, iPodien lisalaitteita ja muuta sahkolla liikkuvaa ja vilkkuvaa. Akseli meinaa ostaa lapparin ja Mikkoa kiinnostivat kameroiden linssit. mina halusin isomman muistikortin kameraani. Suomen hintoihin nahden saastin gigan kortin hinnassa noin puolet.

Sushipalojennakoisten muistitikkujen, Marimekon hiirien ja muun rojun seasta loytyi myos halpoja postikortteja jaa rumimmat nakemani matkamuistokimonot.

Nyt kirjoittelen Macin oman liikkeen 30 tuumaiselta naytolta nettikahvilan sijaan blogimerkintaa. Kaupat menee kiinni ysilta eli parin tunnin sisaan. Illan vietamme varmaan Roppongilla, josta on kavelymatka majapaikkaamme Akselin lattialle.