Taannoin erehdyin luulemaan Hello Kittyä suosituimmaksi söpöelukaksi Japanissa. Pitkäaikainen kestosuosikkihan se toki on ja vallannut Tiimaritkin, mutta nykyään kuuminta hottia japanilaisissa lastenhuoneissa on sittenkin Sirotan.

sirotan.jpgIMG_0905-1.jpg

Sirotan on söpö, pieni, valkoinen ja pörheä merihylkeen kuutti. Awwwww! Kuuttia harvemmin näkee synnyinasussaan sillä Sirotanin lempipuuhaa on pukeutua muiksi eläimiksi. Ja hedelmiksi. Täältä näät listan Sirotanin valepuvuista - yksi parhaista on minusta kyllä tuo mainio klovnikala (Nemo). En käsitä, mutta on se silti rasittavan söpö.

Virallisen profiilin mukaan Sirotanin syntymäpäivä on 8.8. En enää edes yritä ymmärtää miksi viaton pehmoelikko on lähtenyt mukaan tähän synkeään sosiaalipornoon ja kertonut jopa syntymäpaikkansa (St. Lawrence Bay, Kanada) lelutehtailijoille. Nykyisin Sirotan asuu pastellinvärisessä maailmassa. Koko Sirotanin perhe on paparazzien armoilla! Sivuilla esitellään äiti, isä, isoveli ja ikääntynyt isoäitikin. 

sirotantown.gif

Sirotania löytyy pehmona useassa koossa ja myös printattuna käyttöesineisiin. Pitää etsiä tuliaiseksi jollekulle Sirotan Computer Monitor Cleaner eli mikrokankainen pikkupehmo. Awwwww...

p.s. Odottakaas, kun Sirotan pääsee teini-ikään.

 dog2.jpg112158.jpg