90928027_2e01f60f4e_m.jpgTolppakorot ovat Tokio-Passi -opaskirjasen mukaan muuttuneet uhanalaiseksi lajiksi koko Japanissa varsin lyhyessä ajassa. Minihameet pitävät edelleen kiinni asemastaan.

HS viikonloppuna:
Japanin Yusaku Miyazatosta tuli ensimmäinen nykyaikaisen golfin PGA-kiertueen pelaaja, joka onnistui kahdesti samalla kierroksella lyömään pallon avauslyönnillä reikään eli tekemään hole in onen.

Alastoman ja odottavan Britneyn saa tapetoida Tokion metroihin. Tämäkin juttu oli lyhyempänä Hesarissa viikon sisällä, mutta aiheesta kuvan kanssa kirjoitti Daily Mail: "But on Thursday, Tokyo Metro said it would allow full presentation of the photo as an exception to its obscenity rule, saying it understood the publisher's intention was to portray a happy mother - not to be sexually explicit. "

regina-katso.jpgNYT-liite kertoi pari viikkoa sitten, että kun suomalaisbändin musaa viedään Japaniin, lyriikat käännetään ensin kolmannelle kotimaiselle ja sitten lokaalille. Lopputulos voi olla melkoista palikkasoppaa.

Akseli soitti Tokion metrossa mp3-soittimesta Lost in Translation -elokuvan innoittamaa kipaletta. Sanoista kuulsi henkinen etäisyys paikkaan ja kaiken outous - jopa niin suuri etäisyys, että mietin onko niiden kirjoittaja käynyt koskaan itse kaupungissa josta kirjoittaa. Ilmeisesti ei, mutta kohta menee sinne.

Bändin sivut ovat ylistys tekotaiteellisuudelle. Blasee iski heti, kun selain räväytti ne auki ja menin etsimään Tokio-biisin sanoja muualta.