Groin to Chin!    //    Orange Fresh! - Originally uploaded by McWild.

Purofesshonaru Resuringu eli pro wrestlingillä on Japanissa pitkät juuret. Laji tuli jo toisen maailmansodan jälkeen kehiin, mutta suuren yleisön lämpeneminen otti hetken.

Wikipedian mukaan japanilainen vapaapaini on realistisempaa kuin Meksikolainen lucha libre tai Yhdysvaltalainen rymistely sikäli, ettei samanlainen räikeä tuomaripeli vetele. Kehään ei jatkuvasti lappaa ulkopuolisia häiriötekijöitä ja matsit loppuvat yleensä jomman kumman oapuolen voittoon eikä diskaamiseen tai yleiseen sekasortoon. Myös taistelutyyli on vähemmän teatterillinen ja painijoita kohdellaankin atleetteina enemmän kuin viihdetaiteilijoina.

Tuota esittelytekstiä lukiessa tulee väkisinkin mieleen Hard Gay, joka on tarkoituksellisesti lanseerattu enemmän viihdetaiteilijapersoonana kuin tappavana taistelukoneena. Kuvassa näemme hänen oman erikoisliikkeensä. Tämä foto-op nähtiin Hustle Aid 2006 -tapahtumassa, johon ottivat osaa myös Power Rangersit.


Stitch as a Hard Gay. //Originally uploaded by Esteban912.

Only in Japan. Disneyn lisensoitua fanikrääsää eli pehmo-Stitch puettuna Hard gayn asuun. Tuo olisi kyllä maailman paras unikaveri. Eikun kirjoittamaan Joulupukille.

Blogi oli hetken nurin Vuodatuksen julkaisualustan päivityksen jälkeen. Rustasin tämän ja edellisen merkinnän, kun luulin päivitysikkunan olevan jo ohi, mutta toisin kävi. Pahoitteluni haamupäivityksistä Blogilistalla.