646-feature.jpg

Uusimmassa Metropoliksessa on feature Shibuyan ja Harajukun tyttöjen tyyleistä. Tokion ja Japanin katumuoti vaihtuvine villityksineen eivät ole tyttöjengien yksinoikeus, mutta poikien tyylit eivät ole lähteneet yhtä mielikuvituksellisiin sfääreihin.

Jutussa käydään läpi eniten huomiota suosiollaan tai erikoisuudellaan kerännyttä tyyliä söpögooteista vuorihirviöihin ja mistä he ostavat kukin koulukuntansa mukaiset lyhyet hameet ja muut varusteet. Suomennoksena suohirviö olisi kyllä hauskempi. 

ACCL2.jpgSan-ai swimsuit image girl Yumi Sugimoto, 17, throws the opening pitch at the Nippon Ham-Softbank game at Tokyo Dome on Sunday night. - Crisscrossin päivän kuva 31.7. Baseball on Japanin suosituin penkkiurheilulaji.

Lisää ohjeita tuliaisongelmien kanssa painiskeleville saa KyotoGuiden artikkelista, jossa kerrotaan lahjoihin liittyvistä tavoista.

Harvinaisen hyvä verkkokartta Kiotossa ja sen lähellä sijaitsevien Maailmanperintökohteiden sijainnista. Klikkaamalla saa esiin kompaktin esittelyn kustakin kohteesta ja mainitaan hinnat sekä aukioloajat. Samalta sivustolta löytyy  walking tours -karttoja.

Jos ette ole kaikki tät blogia kyllästyneet jo täysin kyllästyneet aiheeseen niin tässä laaja kokoelma panoraamakuvia temppeleistä Narasta ja Kiotosta. Sivujen suunnittelu on tainnut jäädä kesken.