maanantai, 9. huhtikuu 2007
Päästäinen - Munankoristelua teellä ja sipuleilla
Keitin lampaanpaistin ja meirami-kirveli-perunamuusi-lettujen seuraksi munia koristeiksi. Niistä tuli tavallista punaisempia, kun laittoin keltasipulin kuorien lisäksi myös punasipulia mukaan. Perunalettukokeilu onnistui osittain, mutta Mikon paistama lammas oli mahtavaa! Suussasulavan mureaa eikä maistunut lainkaan villalta. Sampon ja Mikon kanssa saimme sen melkein tuhottua, samoin kuin puolet persikka-rahkapiiraasta, mutta juustojen kohdalla tuli raja vastaan.
Janka taas oli testannut kiinalaista tekniikkaa värjätä teellä muniin marmorikuvio. Näyttää hauskalle. Vaikka juhlakausi meni jo, tuota voisin joku päivä kokeilla muutenvain.Ohje löytyy täältä.
Edit: Myös eat2love kertoo teemunista, anta perinteisemmän ohjeen ja kertoo kiinalaisetsa katuruokakulttuurista.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.