52463949_4b06696179_m.jpg
Ajatuksenvirtaa.

Eilen satoi koko paivan. Harmaaseen Lontooseen haettiin vinkkelia maailmanpyorasta. The London Eyen jalkeen lahdin omille teilleni. Picasson ja Dalin jalkeen soin liukuhihnasushipaikassa aikaisen lounaan.  Yo! Sushista sai paitsi ankkamakin, myos Dragon Rollin. Harmi, etta mangamessut olivat paattyneet viime maanantaina.

Kavelin Buckingham Palacelle. Queen's Gallery oli kirjaimellisesti aarreaitta: Van Dyk, Rembrandt, Rubens, Faberge... Paluumatkalla kuvasin Glouchester Roadin metroaseman seinataidetta. Panoraamatoiminto ei tavoittanut laheskaan taydellisesti Chico Aoshiman City Glow, Mountain Whisper -teoksen kokonaisuutta. Hetken mietin haluaisinko vastaavan kuvan peittavan kotini seinia.

 

Illalla kavin poikien kanssa intialaisessa, jonne ilmaantui sattumalta kaksi muutakin journalistimatkaporukkamme seuruetta. Samalla kadulla on summittaisen arvion mukaan parisen kymmenta ravitsemusliiketta.

Aperon jalkeen taapersin maha pullollaan Aleksia ja Jussia peesaten ICAn eli Institute for Contemporary Artiin. Nayttelyyn emme paasseet, mutta kirjakauppa oli viela auki. Voi veljet! Kauppa oli yhdenlainen taide-elamys jo itsessaan. Jos Kiasman kaupassa kaynti tekee lompakkoon loven, tama paikka oli viestinnanopiskelijan unelma. Lopulta ostin vain yhden kirjan ja kortin. Kirjaparatiisia piti kayda sulattelemassa drinkilla SoHossa. Homobaarin listan ensimmainen drinkki, Purple People Eater. Bacardi ja lapinakyva limsa saivat varia likooreista: sinista curacaosta, punaista grenadinesta ja kohta niista sekoittuvaa violettia utua lasin pohjalla. Drinksu oli kaunis ja sopiva yhdistelma pirtsakkaa ja imelaa.

Tanaan tapasimme The City Universityn journalistiikan opiskelijoita ja vierailimme Guardianissa ja BBC Worldissa. Paiva oli tayteen buukattu, mutta illalla seikkailimme Hoxtonin alueella ja osuimme ensin trendikkaaseen Bluu'hun. Viereisessa korttelissa syotiin erinomaista meksikolaista ja jodlattiin ruotsiksi, toisen puolen poydasta suureksi hapeaksi.

Pakko painua pehkuihin. Huominen alkaa aamukahvilla lahetystossa ja ostimme tanaan liput musikaaliin. Monty Python's SPAMALOT maksoi alennuslippupisteesta ostettuna 25 puntaa.