Golden Gai, Shinjuku, Tokyo
Originally uploaded by TheFatBuddha.

Kauppojen jalkeen kiersimme kukman taakse ja reitti vei kerrostalojen sekaan tungetun shintotemppelin pihan kautta todella pienten juottoloiden korttelistoon nimeltaan Golden Gai.

Matka jatkui lapi paikallisen punaisten lyhtyjen alueen (Kabuki-cho) ja lopulta olimme taas Shinjukun aseman lahella. Erilaiset kaupunginosat tai rakennustyypit vaihtelevat todella nopeasti ja on allistyttavaa nahda tavaratalon takapihalla ensin uskonnollista hartautta edustavia ja saman tien hiukan epamoraalisempia alueita.

Takaisin asemalla pain kulkiessamme ohitimme pachinko-halleja ja muita peliluolia, halphalleja ja aikuisten lelukauppoja. Olisin halunnut pienen ihmissyojakarhun, mutta en onnistunut voittamaan sellaista automaattipelista.

Kavimme syomassa liukuhihnasushia?kun sukiyakirafla ei ollut viela auki. dogo on edelleen kipea, mutta kuumeinen ei niinkaan enaa kuin sarkyinen. Vuorikiipeily taitaa jaada haaveeksi. Nyt se nukkuu tossa sohvalla, kun luin mailini netti/mangakahvilassa ja kopsaan museoiden kartat talteen vihkoon.

Kuuden jalkeen vois koittaa keksia Styn ja Akselin kanssa paikan, johon kaikki loytais ja ehtis ja sit touhuta jotakin.