santa claus view
Originally uploaded by nodoca.

Tultii??eilen Tokioon.?Junalla je metrolla seikkailemine ei ollut niin hankalaa kuin olisi tassa maassa luullut sen olevan, kiitos englanninkielisten viittojen. Ensin Tokyon asemalta JRyamanotella Ebisuun ja siita yksi pysakki maanalaisella Hiroon pysakille. Lahetyston loysimme pienella haparoinnilla kartan avulla. Hiroon tienoo on lahetystoja taynna ja vissiin ns. parempien ulkkareiden aluetta.

Lahetystoon loydettyamme Mikko ei tuntenut oloaan kovin hyvaksi ja jai nukkumaan, kun lahdin tutkimaan Roppongia Akselin opastamana. Juttelimme Suomen kuulumisista, harjoittelusta yliopistolla ja lahetystossa, kulttuurieroista, Lokki_elokuvasta ja mista sattuu.

Reitin varrella oli suuri saunarakennus, joka muistutti valtamerilaivaa ja horisontissa nakyi eiffeltornin kopio. Ohitimme Mori Towerin ja jatkoimme pitkin Roppongin paaktua, kunnes alue alkoi loppua ja kaannyimme takaisin. Sateen virvoittamat kameliat tien varressa muistuttivat juhannusruusuja.?Erilaisia ravintoloita oli hilliton maara.

Etsiessamme ruokapaikkaa loysimme paitsi kaupan, jossa oli?koiranpentuja kopeissa niin myos koirien vaatekaupan (!).

Soimme lopulta grillikalapaikassa, pienessa kellarikerroksen mukavanoloisessa ravintolassa, jonka englanninkielinen lista oli sivun mittainen, kun japaniksi listaa olisi riittanyt viitisen sivua.?
Poimimme paluumatkalla kaupasta sekalaisia ruokia, etta saatiin kotikoira syotettya.