I want to fly away.. by merlinospace.

Juolahti päähän eräänä päivänä lokakuussa, ettei mulla ole kavereistani juurikaan kuvia. Kuvaan yleensä puutarhoita ja elukoita, mutta tulin ajatelleeksi, että läheisiä ihmisiä voisi olla hauskaa katsoa vuosien päästä. Vähänpä silloin kuvaushetkellä tajusin, että arkisehko pikaräpsäys jää historialliseksi harvinaisuudeksi arkistoihini.

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Sen jälkeen on ehtinyt sattua ja tapahtua. Hanna kertoi tänään hommaneensa jo lentolipun ensi viikon perjantaiksi. Ei maininnut onko se meno-paluu, mutta asumaan se Isrealiin on menossa, käytyään siellä viikon visiitillä samoihin aikoihin, kun itse ravasin Lontoossa. Mainitsi jossakin sivulauseessa, että "pitää kai alkaa sit kans blogia pitämään".

 

Hannasta tulee mieleen kesät, puistot, polkypyörät ja frisbee - suoraan etuhampaisiin. Sekoileminen biccikuvioissa ja siideri saunassa. Safri Duon Played-A-Liven luukutus kuumassa ja täydessä pikkuautossa matkalla Sotkamoon - se viikko ei unohdu koskaan.

 

En tiedä, tulenko katsomaan sua tai milloin. Tai kauanko siellä viihdyt. Toivon, että löytäisit uusia upeita asioita ja ihmisiä ja olisit onnellinen ja samalla ettet lähtisi.

 

Tuli mieleen Marylka ennen väitöstään ja muuttoa Tokioon. Kysyin silloin miltä tuntuu ja vastaus kuului "I'm leaving on a jet plane/ Don't know when I'll be back again". Miten siitä on jo kolme vuotta.

 

---

 

Yleensä innostun edelleen, kun muut kertovat matkasuunnitelmistaan. Akselin kaveri otti yhteyttä ja kyseli vinkkejä, on lähdössä Japaniin viikon päästä. Tane on lähdössä Uuteen-Seelantiin kuukaudeksi ja aprikoi josko Pohjois-Koreaan pitäisi mennä vielä ennenkuin se kosahtaa. Dogo suunnittelee Venäjän & Kiinan tourneeta matemaattisluonnontieteilijäin kera kevääksi, mutta aikataulu ei taida mulle onnistua. Se gradu pitäisi saada aikaan ja muita tekosyitä.

 

Aleksi K. houkuttelee Istanbuliin. Viestinnän opiskelijoiden kevätreissun kohdetta ei ole vissiin vielä päätetty, joten sinne vois lähteä isommallakin remmillä, ehkä. Ja jos samalla ehkä pääsis kääntymään Tel Avivissa. Saas ny nähdä.

 

(Pohdiskelevalle Tepolle, ennenkuin se alkaa kuittailla:

Japani on mainittu tässäkin merkinnässä! Ha! Millos itse kirjoitit viimeks liftaamisesta? >:] )