226157778_1cdf56f44a_o.jpg

Teetin pitkästä aikaa paperikuvia. Varsinaisesti tilasin portfoliota varten parhaista räppäyksistäni suurempia kiiltopintaisia kuvia. Systeemi antoi bonuksena tavallisen kokoisia lisäkuvia, joihin valikoin jokusen Japanistakin räpätyn kuvan. Huomenna käyn noutamassa verkkotilauksen sadon ja ostamassa portfoliolle albumin.

Makustelen samalla olisiko hauskaa tehdä kuvakirja lahjaksi isoäidille tai muille sukulaisille. Nyt kun jouluun on vielä reilusti aikaa niin ehtisi suunnitella ja tehdä lahjoja ihan omin pienin kätösin. Kyllä, olen taas sen jokavuotisen itsepetoksen uhri.

Pienenä virkkasin nukeille vaatteita ja mummoille patalappuja. Pysyisiköhän koukku vielä kädessä? Voisi kaverit yllättyä reilusti (paitsi jos tätä lukevat), kun paketissa olisi itse virkattu olio. Amigurumi eli virkatut ja kudotut pehmoelukat voisi olla ihan hauska lahjaidea. Jos kiinnostaa kokeilla, niin tässä käsityöblogissa on kuvia ja kaavoja esimerkiksi pingviiniin, pupuun ja karhuun. Toisaalla suomalaista osaamista edustaa ihku cthulhu.