Santa robbed my stocking

Hyviä lomia kaikille, värikkäitä Uudenvuoden juhlallisuuksia odotellessa. Alaskastakin tuli joulutervehdys kesällä Helsingissä käyneiltä sukulaisilta. Kuoressa oli nimi Solvi, mutta kaipa ne minua meinasivat.

Olen pidempään jo kelaillut toisen... siis kol--- neljännen blogin perustamista yleiseksi kommenttiautomaatiksi ja linkkilingoksi. Kaikenlaista muutakin kiinnostavaa tulee verkossa vastaan tai muuten kelattua kuin vain Japania sivuten tai edes tangentilla aiheeseen liittyen. Lupausta en tee, mutta joku seuraava blogi-inkarnaatio saattaa ensi vuonna ilmaantua. Uudessa blogissa tulisi kirjoitettua varmaan eniten kuvaamisesta, kirjoista ja ruuasta sekä matkailusta, mediasta, sisustelusta, jännistä kotisivuista ja mistä sattuu inspiraatio iskemään.

Edon etsintää ajattelin silti jatkaa, tasan niin kauan kuin huvittaa ja joku näyttää näityä lukevan. Ideoita kirjoittamisen aiheiksi on, mutta en edelleenkään tiedä mitä vakiona tätä blogia seuraavat ovat kiinnostuneita lukemaan. Sattumalta paikalle osuvat etsivät Googlen referrer-urlien perusteella Ruokala Lokkia, ionisoitua vettä ja "unkarilaisia porno elokuvia naisille". Hokuttaisi lainata MikeP:n ideaa ja kirjoittaa tervehdys googlaajille.

Pukki toi kasan kirjoja. Jee! Mukana oli myös Japanese Women Don't Get Old or Fat: Secrets of My Mother's Tokyo Kitchen. Siitä lisää, kun olen opuksen ehtinyt lukaista. Ensimmäiseksi listalle kiilasi The Adobe Photoshop CS2 for Photographers. HDR-kuvien kasaamista! Automaattinen panoraamanyhdistelytyökalu! Tulee kalliiksi, kun tässä alkaa seuraavaksi hourailla kunnollisesta Nikonin rungosta ja erillissalamasta.

Siltä varalta, että luettavasta tulee välipäivinä pulaa: uusimmassa Tulva-lehdessä pohditaan loligoottien poliittis-yhteiskunnallisia vaikuttimia ja vaikutuksia. Anime-lehdessä puolestaan Jenny Kangasvuo kirjoittaa anime/mangan sensuurista Japanissa. Jos ei vielä kinkunsulattelulta jaksa lyllertää lehtikioskille asti niin verkosta löytyy Kangasvuon analyysi animen naiskuvasta.