Robot attacks Japanese Prime Minister
Originally uploaded by Ryan Klint.

Anime-lehden uutisista bongattua:
Virkakautensa juuri lopetelleen Junichiro Koizumin eli Japanin entisen pääministerin vaiheista ollaan tekemässä animesarjaa. Viisivuotisen kauden tärkeimmät hetket ja merkittävimmät puheet on otettu mukaan eli kyseessä on tavallaan piirretty dokumentti. Koizumin kaudella ehti sattua ja tapahtua eli draamaa riittää vaikka uutismedian ajankuvauksessa pitäydyttäisiinkin. Japanissa ohjelma tulee eetteriin jo 10. lokakuuta.

Animen sivuilla oli muutakin kiinnostavaa ja ajankohtaista tietoa. Lehden verkkosivuilla olleen kyselyn mukaan 65% vastaajista on mielestää on otakuita. Otaku on hiukan samanlainen termi kuin nörtti: kumpaakin voidaan käyttää haukkumana, mutta asiaansa perehtyneet ovat kääntäneet sen positiiviseksi leimaksi ja käyttävät sitä itsestään ylpeydellä.

Kaikki eivät koe termiä edelleenkään positiiviseksi tai eivät Anime-lehden sivuilla surffaamisesta huolimatta ole mielestään otakuja. Viidennes sanoi tälle nimikkeelle "ei kiitos" ja vajaa viitisentoista prosenttia ei tunnustanut tietävänsä mistä kyselyssä on kyse.

Samulin letkautusta lainaten: "En mä muuten kuuntelis KISS FM:ää, mutku kissa söi radion säätönupin."