EnWikipedian artikkeli mangasta, johon elokuva perustuu.

Elokuvan kummankin päähenkilön nimi on "Nana", joka tarkoittaa seitsemää. Tytöt muuttavat yhdessä asumaan osoitteeseen 707. Quirky Japan Pagen Seldom Asked Questions -osio kertoo miksi eräällä toisella kolminumeroisella luvulla varustettuja asuntoja voi saada halvalla:

The answer is 964. This is quite unlucky because 9 (ku) sounds like "suffering" (kurushimu), 96 (kuro) sounds like "troubles" kuro-suru, and 4 (shi) sounds like death (shinu).

Useat japanilaiset ja kiinalaiset pitävät neljännessä kerroksessa tai huoneessa asumista on niin pahana juttuna, että sairaaloissa ja hotelleissa ei aina ole ollenkaan kerrosta neljä. Nelisormiset piirroshahmot eivät ole yleensä suosittuja, mutta tähän liittyy ilmeisesti vielä yakuzoiden sormenkatkimistapaan liittyvä tabu.

Numerotaikauskoon suhtaudutaan sen verran vakavasti, että sen aiheuttamalla stressillä on seurauksensa. Japanilaisten sydäninfarktitilastoissa neljäs päivä kuulemma näkyy piikkinä. Myös numeroon yhdeksän liitetään paha onni: ku kuulostaa samalle kuin kipua tarkoittava sana. Varsinkin sairaalassa yhdeksän saattaa puuttua huoneiden numeroista.

Japanissa useat onnenuskomukset liittyvät asioiden nimiin, kuten numeroidenkin kanssa. Ruumisauton tai -saattueen kulkiessa ohi pitää piilottaa peukalo tai vanhemmat ovat vaarassa kuolla pian. Peukaloa kutsutaan vanhempien sormeksi.

Erään kyselyn tuloksia japanilaisten uskomuksista: Q: Please tell me the superstition that you can’t help worrying about. (Sample size=4,597, free answer)

Rank Superstition Votes
1 If you cut your nails at night, your parents will die before you can see them again 624
2 Don’t point at hearses, ambulances, graveyards, etc 500
3 Whistle at night and snakes (or robbers) will come 275
4 It’s bad luck if a black cat crosses your path 140
5 Sneezing is evidence that someone’s gossipping about you 120
6 It’s not good to mix eel and dried plum 97
7= It’s a bad omen to sleep with your pillow facing north 93
7= Giving someone a cold will cure yours 93
9 Lie down soon after eating and you’ll turn into a cow 87
10 New shoes are to be first worn in the morning 84

Hyviä enteitä japanilaisille ovat valkoisen käärmeen näkeminen, mutta käärmeet ylipäänsä liittyvät sekä hyviin että pahoihin enteisiin, jotka koskevat myrkytyksiä tai oomaisuutta. Pala luikeronnahkaa kukkarossa pitää lompakon täynnä.