view1.jpgDogosta on kuulunut aina silloin tällöin tekstiviestinä. Tshernobylin jälkeen ovat käyneet VDNKlla Moskovassa, uiskennelleet Baikalissa, nukkuneet jurtissa ja ajelleet tankilla & hevosilla pitkin aroja. Mongoliaan asti ovat nyt vasta kerinneet. Kun kymmenes päivä meinaavat palata, niin ei siinä montaa päivää ole Kiinassa enää luvassa.

Väitti ettei olisi raahaamassa mitään tuliaislahjuksia riesoiksi ja jaloissa pyörimään. Jos se ei edes yhtä purkkia teetä tuo niin sitten on suru puserossa.

Threadless mainosti kesäalea. En ehkä tarvitsisi lisää t-paitoja, mutta tämä kuva alkoi viehättää niin paljon, että pakko se on ehkä ostaa. Onpahan vaalea niin sopii helteellä pidettäväksi. Jos kavereita kiinnostaa liittyä kimppatilaukseen niin hihkukaa tällä viikolla.

Muutenkin nyt tekisi mieli ostaa kesävaatteita sisällä graduprojektin kanssa käkkimisen sijaan. Verkkokauppasurffailu ei ainakaan auta asiaa.

Herkimmillä saattaa kuola valua uusimpia Ontoko-webbikaupan vaatemalleja katsellessa. Noita tankkitoppimiaisia kumman riippuvia yläosia japanilaistytöt tykkäävät kummasti vissiin käyttää. Löytyykö joltakulta ymmärrystä niiden leikkaukselle?

Ainiin. Jos joltakulta meni ohi, niin japanilainen kruunattiin Miss Universumiksi. Maikkarin sivuilla on videoklippiä uutispätkästä tyrkyllä. (Edit: Helpommalla YouTubessa.)