Japanin MTV:llä pyörinyt Usavich-animaatiolyhärisarja on aivan nerokas. Kaksi jänistä köllöttelee sellissään venäläisessä vankilassa. Kirinenko on entinen mafiapomo ja sen sortin rusakko, että kun otsasuoni rupeaa tykyttämään, alkaa vartijoilla puntit tutista. Pahis ei tunnu välittävän tässä maailmassa juuri muusta kuin viimesimpien muotilehtien mukaisista lenkkarimalleista. Sellikaveri Putin puolestaan on kiltti ja hyvätapainen vanki ja joutunut poseen ilmeisen turhaan. Oikeusvaltio katsoi kerran krapulassa töihin tulleen Putinin olevan kapitalistien agentti ja passitti pitkäkorvan kalterien taa.

Tässä viisi ensimmäistä jaksoa putkeen, jotta tekin jäätte samaan koukkuun. Sarjaa löytyy kaksi kautta eli 24 jaksoa. Juonispoilerin takia jaksojen ja sivuhenkilöiden nimet kannattaa luntata vasta toisen kauden alussa Wikipediasta. Ilmankin nimiä juonessa pysyy hyvin kärryillä. Puput ei puhu, mutta äänimaailma on muutoin vinksahtaneella tavalla visuaaliseen tyyliin sopivan railakasta.

Ensimmäinen kausi oli parempi, mutta sekoilu piti otteessaan loppuun asti - oli pakko nähdä miten kriminaali-kanien lopulta käy.