258846648_e0e3e5f159.jpg
Kuva: moneyking Flickrissä

Imaginary Japan: Japanese Fantasy in Contemporary Popular Culture


To 18. syyskuuta – la 20. syyskuuta 2008 Helsinki

Suomen Elokuvatutkimuksen Seura (SETS ry.) järjestää kansainvälisen konferenssin aiheena Japanin populaarikulttuuri. Konferenssissa keskustellaan japanilaisen populaarikulttuurin ja sen kansainvälisen kanssakäymisen kuvastoa tieteidenvälisin menetelmin. Konferenssi tuo yhteen japanilaiset ja länsimaiset näkemykset japanilaisesta populaarikulttuurista ja sen suosion syistä, mukaanlukien elokuva, television, anime, mainonta, musiikki, pelit ja muoti.

Toistaiseksi vahvistuneita pääesitelmöijiä ovat:
Machiko Kusahara, Waseda University / UCLA
Susan Napier, Tufts University, USA
Alezander Zahlten, Universität Mainz / Nippon Connection Film Festival Shinji Imaoka, elokuvantekijä, Japani

Konferenssin tarkempi ohjelma muine esitelmöijineen löytyy SETSin kotisivuilta.

Paikka:
to-pe 18.-19.9. Helsingin yliopisto, päärakennus
la 20.9. KAVAn Orion-teatteri

Rekisteröityminen Rekisteröitymispyyntö on lähetettävä Eija Niskaselle (emniskanen@wisc.edu) syyskuun 8. (ma) päivään klo 16.15 mennessä. Koska tila on rajoitettu, konferenssiin otetaan mukaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Rekisteröitymismaksu maksetaan käteisellä saapuessa tai etukäteen SETSn tilille 157230-343749 (Nordea) (kuitti mukaan). Rekisteröitymispyyntöön nimi, opiskelu- tai muu laitos tai työpaikka, osallistuuko kaikkiin kolmen päivän ohjelmaan, yhteystiedot (sähköposti ehdottomasti) ja rekisteröitymismaksun summa. Jos osallistut vain lauantain ohjelmaan, osallistuminen on ilmainen, mutta pyydämme sinua rekisteröitymään tilavarausta varten.

Rekisteröitymismaksu (sisältäen kahvituksen ja kutsutilaisuustarjoilun): Normaali 60€ Opiskelija 30 € (perus- ja jatko-opiskelijat) SETSin jäsenille maksut ovat 30 € ja 15 € (opiskelijat).