Vuketsu oli tallentanut de.licio.usissa linkin Takashi Murakamin suunnittelemaan LV:n mainokseen. Kassimerkistä en niin muutoin perusta, mutta hienot animaatiot kolisee aina. 
2057154315_6184ba2c6f_m.jpgMurakamiin en ollutkaan nyt ihan hetkeen törmännyt. Superflat-tyylin eli animangavaikutteisen poptaiteen luojan töitä on voinut nähdä Suomessakin. Muutama vuosi sitten Tennispalatsissa ollutta japanilaisen nykytaiteen näyttelyä mainostivat julisteissa kaksi Murakamin tunnetuinta hahmoa, Kiki ja Kaikai (St_A_Sh:n kuvassa vieressä). Olisin halunnut ostaa Uenosta keräilyfiguuriliikkeestä samanlaisen setin kuin kuvassa, mutta myyjä ilmoitti, että tiskillä ollut pari ei ollut myytävänä. Flickrissä näkyy ihmisillä olevan pehmoleluversioina otuksia, mutta ne nyt vaan ei olisi sama asia. Sniif.

Muina kuulumisina ilmoitetaan, että Ikebukuron loittoryhmän visiitit Helsinkiin jatkuvat. Sty on maassa. Eilen käytiin Belgessä ja Kaislassa muistelemassa mille siideri taas maistuukaan. Juonimme mukaan liittyneen ja pahaa aavistamattoman Matnelin muiluttamista vaihto-opiskelemaan ja samalla Noksun sisällä töihin Tokioon. Ja nyt tekisi taas mieli uutta lelua, kun testasin Styn PSP:llä Locorocoa ja Pataponia.